Hvordan tester jeg at lyden min fungerer i Skype (utføre et Echo-testanrop)?

Hvis du vil kontrollere at lyden og mikrofonen fungerer som den skal i Skype, kan du foreta et testanrop til vår vennlige assistent Ekko . Hun vil be deg om å ta opp en melding og spiller den av for deg – slik vet du med det samme om lyden fungerer.

1. Søk for Tjeneste for ekko-/lydtesting Kontakt.

2. Ring Echo og følg instruksjonene.

Hvis du hørte Stemmen til Echo Og hørte den innspilte meldingen, så fungerer lyden og mikrofonen helt fint, og du er klar.

La oss sjekke høyttalerne eller hodetelefonene ...

Hvis du bruker enhetens innebygde høyttalere og mikrofon, trenger du ikke å koble til noe– men hvis du bruker en separat mikrofon, høyttalere eller hodetelefoner, må du kontrollere at de er koblet til og slått på .