Hvordan finner jeg og legger til kontakter i Skype?

1. Gå til Kontakter.

2. Velg legg til kontakt-ikonet eller klikk direkte i tekstboksen for søk og skriv navnet, Skype-navnet eller e-postadressen til personen du vil legge til. Klikk Søk i Skype.

3. Velg vennen i søkeresultatene og klikk Legg til i kontakter.

4. Skriv en kort melding for å introdusere deg, og klikk Send.

Da legges personen til i kontaktlisten, men vil vises frakoblet inntil venneforespørselen blir akseptert. Når forespørselen er akseptert, vil du se når vedkommende er på nett, slik at dere kan ha gratis tale- og videosamtaler.

Hvis du får mer enn ett treff når du søker og ikke er sikker på hvem av dem som er vennen din, høyreklikker du en av dem og velger Vis profil. Da ser du Skype-visittkortet til vedkommende, som inneholder alle detaljer som er lagt inn – bilde, poststed, land eller telefonnummer.

Hvis profilinformasjonen ikke hjelper deg med å finne vennen, spør du etter Skype-navnet eller e-postadressen vennen er registrert med.

1. Gå til Innstillinger .
  2. Velg alternativet Legg til venner automatisk under Kontakter.

Det å legge til personers mobil- eller fasttelefonnummer som Skype-kontakter betyr at du enkelt kan ringe dem selv når de ikke er på Skype. Du trenger litt Skype-kreditt eller et abonnement for å ringe.

Du har noen alternativer, alt avhengig av Skype-klienten ...

• Gå til Kontakter og klikk Opprett en ny telefonnummerkontakt . Skriv inn nummeret og klikk Lagre.
  • Velg Ring til telefoner > Oppringingsprogram Numerisk tastatur. Skriv inn nummeret. Klikk Lagre telefonnummer for å legge det til som en kontakt.
  • Lagre et nummer som en kontakt ved å ringe det først. Klikk Ring til telefoner, slå nummeret og klikk Ring opp-knappen. Når samtalen er avsluttet, klikker du Legg til i kontakter.

Har du en venn som ikke er på Skype? Ikke bekymre deg, Skype gjør det enkelt å invitere alle til chatting.

1. Gå til Kontakter, trykk Alle-fanen, og trykk deretter koblingen Inviter venner til Skype.
  2. Begynn å skrive kontaktens navn i Søk-feltet. Samsvar vil bli vist automatisk.
  3. Trykk kontakten du vil chatte med.
  4. Velg blant kontaktmetodene som er oppført, for å sende invitasjonen (telefon eller e-postadresse). Hvis du sender en invitasjon via SMS, vil operatøren belaste deg med standardtaksten for utgående SMS-meldinger.
  5. Trykk Send for å sende invitasjonen.

Vil du vite mer?
Hva er en Skype-bot og hvordan legger jeg dem til som kontakter?