Hvordan belaster Skype merverdiavgift (MVA) eller varer og tjenester avgifter (GST)?

Skype kreves for å belaste merverdiavgift (MVA) eller varer og tjenester avgift (GST) for produkter kjøpt av Skype-kunder i enkelte land.

Hvis du vil forsikre deg om at du betaler riktig MVA eller GST, logger du på kontoen din og kontrollerer at faktureringsinformasjonen er oppdatert.

Hvis du vil finne ut hva gjeldende mva- eller GST-sats er i ditt land, kan du ta kontakt med din lokale skattemyndighet.

Dette avhenger av Skype-produktene du bruker.

Betal etter hvert som du går priser

Våre betal fortløpssatser er inkludert mva eller GST , der det er aktuelt.

Merk: MVA eller GST i India, Sveits og Lichtenstein for Skype-kreditt og automatisk påfylling belastes på kjøpstidspunktet eller fornyelsen.

Abonnementer og Skype-numre

MVA eller GST på abonnementer og Skype-numre belastes på kjøpstidspunktet eller fornyelsen.

Skype-kreditt og automatisk påfylling

MVA eller GST belastes ikke når du kjøper (eller tildeler) Skype-kreditt eller når Skype-kreditten fylles opp automatisk. Gjeldende mva- eller GST-pris brukes imidlertid når du bruker Skype-kreditten til å ringe, sende SMS eller bruke andre betalte Skype-produkter.

Merk: Utelukker India, Sveits og Lichtenstein, der våre priser ikke er inkludert mva eller GST.

MVA- eller GST-fakturaer er bare tilgjengelige for nedlasting i enkelte land .

Skype Manager kunder kan laste ned mva-fakturaer i enkelte land via instrumentbordet for Skype Manager Admin.

Månedlige mva- eller GST-fakturaer inneholder bare de transaksjonene som har en effekt for mva- eller GST-formål, dvs. abonnementer og Skype-numre. Siden mva eller GST ikke belastes når du kjøper (eller tildeler) Skype-kreditt, gjenspeiles ikke disse transaksjonene på mva-fakturaer.

Alle Skype-kunder har tilgang til spesifiserte månedlige uttrykk for Skype-aktiviteten sin.

Nei. Bruken av Skype er til personlig og ikke-kommersiell bruk. Du har lov til å bruke din personlige Skype-konto for din egen forretningskommunikasjon.

Vi godtar ikke eller behandler ikke mva- eller GST-registreringsnumre. Skype Manager kunder som tidligere har gitt oss et gyldig mva- eller GST-registreringsnummer, betaler nå gjeldende mva- eller GST-sats i sitt land.