Hvordan får jeg en kvittering for Skype-kredit eller abonnementer jeg har kjøpt?

Viktig: Denne artikkelen handler om månedlige kontoutdrag, som er forskjellige fra MVA-fakturaer. MVA-fakturaer er for øyeblikket tilgjengelig i enkelte land. Mer informasjon .

Du kan laste ned en månedlig setning fra MyAccount når som helst.

Hva er inkludert i den månedlige Skype-fakturaerklæringen?

• En kvittering for Skype-kredit og abonnementer du har kjøpt.

• Opplysninger om betalingshistorikken din, og hvordan du har brukt Skype-kredit (f.eks. til å ringe, sende SMS-er eller bruke Wi-Fi).

• Tilbakebetalinger eller justeringer på kontoen din.

Den månedlige Skype-erklæringen vil være tilgjengelig for nedlasting den 5. måneden etter og vil være tilgjengelig i seks måneder.

For å laste ned det månedlige kontoutdraget ditt:

1. Logg inn til kontoen din.

2. Klikk Kjøpshistorikk nederst på siden.

3. Klikk Last ned månedlig setning .