Hvis du har problemer med å koble til Skype, går du til Skype-statusside for å se etter eventuelle aktuelle problemer. Du kan også prøve følgende trinn for mer hjelp:

1. Kontroller at enheten har en fungerende Internett-tilkobling med nødvendig båndbredde .

2. Kontroller at du har nyeste versjon av Skype .

3. Kontroller sikkerhetsprogramvaren eller brannmurinnstillingene, og sørg for at de ikke blokkerer Skype.

Bruker du et VPN?
Hvis du er koblet til et VPN og samtalen ikke kan koble til, kobler du fra VPN og prøver samtalen på nytt.

Bruker du en proxy-server?
Hvis du er koblet til Internett via en proxy-server , må du kanskje bekrefte innstillingene hos nettverksadministratoren.

Trenger å foreta et presserende anrop og har du ikke tid til å gå gjennom disse trinnene? På skrivebordet kan du bruke Skype for nettlesere nå uten å måtte installere noe, og deretter gå tilbake til disse trinnene senere. Start Skype for nettlesere på skrivebordet nå .