Hva er Skype-utvidelse?

Med Skype-utvidelse kan du raskt og enkelt opprette og bli med i Skype-samtaler direkte fra Chrome-nettleseren, uten at du trenger registrering eller pålogging. Du kan opprette og starte en samtale med to klikk. Utvidelsen lar deg også tilpasse møtenavnet og avataren for enkelhets skyld.

Skype-utvidelse i Chrome

1. Velg Skype-utvidelsen for å opprette eller bli med i et møte. Hvis du allerede er logget på Skype-kontoen i nettleseren, vil utvidelsen automatisk bruke Skype-kontoen din. Hvis ikke, oppretter du møtet som gjest uten krav om å logge på.

2. Du har muligheten til å tilpasse møtenavnet og avataren før du oppretter møtet.

Skype-utvidelse med tilpassing Du kan velge et møtenavn fra en liste over forslag eller gjøre det til noe helt eget. For avataren din kan du velge blant de tilgjengelige uttrykksikonene eller laste opp et bilde.

Skype-utvidelse med navngiving og avataralternativer

3. Velg Opprett en gratis videosamtale for å opprette møtet.

4. Koblingen for det opprettede møtet vises slik at du kan kopiere eller dele via e-post før du hopper inn i samtalen.

5. Velg Start samtale for å starte videosamtalen i Skype for nettlesere .

1. Hvis du vil bli med i en videosamtale, velger du Bli med med i kobling.

2. Hvis du allerede er logget på Skype-kontoen i nettleseren, bruker utvidelsen automatisk Skype-kontoen for å bli med i møtet. Hvis ikke, blir du med i møtet som gjest uten krav om å logge på.

3. Sett inn Skype-koblingen i tekstboksen, og velg Delta for å hoppe inn i samtalen.

kobling til Skype-utvidelse sammenføyning