Hvordan fjerne en direktemelding eller fjerne en samtale i Skype?

I Skype kan du fjerne en direktemelding du har sendt i en chat, slette en én-til-én-samtale eller fjerne en gruppesamtale.

1. Gå til chatten.

2. Finn direktemeldingen du vil fjerne.

3. Slik fjerner du meldingen:

• Mobile : Trykk og hold meldingen, og velg deretter Fjerne .

• Desktop : Høyreklikk meldingen, og velg deretter Fjerne .

4. Velg Fjerne på nytt for å bekrefte.

Merk : Hvis du fjerner en direktemelding du har sendt, fjernes den for alle i en chat, og ingen vil se den i denne chatten. Du kan bare fjerne direktemeldinger som du har sendt. Du kan ikke fjerne direktemeldinger andre har sendt i en chat. Systemmeldinger kan heller ikke slettes, for eksempel den som sendes til en samtale når den får nytt navn.

Slik sletter du en én-til-én-samtale:

1. Fra Samtaler finner du en-til-en-chatten.

2. Slik sletter du chatten:

• Mobile : Trykk og hold chatten, og trykk deretter Slett samtale .

• Desktop : Høyreklikk chatten, og velg deretter Slett samtale .

3. Velg Slette på nytt for å bekrefte.

Merk : Hvis du sletter en samtale, slettes kopien av meldinger i en samtale. Den slettes bare for deg og ikke den andre deltakeren.

Slik fjerner du en gruppesamtale:

1. Fra Samtaler finner du gruppechatten.

2. Slik fjerner du chatten:

• Mobile : Trykk og hold gruppechatten, og velg deretter Fjern samtale .

• Desktop : Høyreklikk gruppechatten, og velg deretter Fjern samtale .

3. Velg Bekrefte for å fjerne samtalen.

Merk : Hvis du fjerner en samtale, fjernes kopien av meldinger i en samtale. Det blir bare klarert for deg og ikke for de andre deltakerne.

1. Fra Samtaler finner du gruppechatten.

2. Slik forlater du chatten:

• Mobile : Trykk og hold chatten, og velg deretter Forlate samtalen .

• Desktop : Høyreklikk chatten, og velg deretter Forlate samtalen .

3. Velg Bekrefte for å forlate samtalen.

Merk : Hvis du forlater en samtale, fjernes kopien av meldinger i en samtale og samtalen fjernes fra chattelisten. Hvis du blir med i samtalen på nytt, kan du vise samtaleloggen fra det øyeblikket du dro, eller fra det øyeblikket du ble med i den på nytt, avhengig av innstillingen for chatteloggen.

Mer informasjon om slik skjuler du en chat i Skype .