Hjelp Windows Desktop

Hvordan sletter jeg meldinger i Skype?

Finn meldingen du vil slette...

  • Android: trykk og hold meldingen, Velg papirkurvikonet, og velg Slett.

  • iOS: Trykk og hold meldingen, Velg slette i pop opp vinduet.

  • Mac: Ctrl, høyreklikker du meldingen og velger Fjern melding.

  • Windows desktop: høyreklikker du meldingen og velger fjerne beskjed.

  • Web: høyreklikker du meldingen og velger fjerne beskjed.

  • Skype forhåndsvisning Windows 10: høyreklikker du meldingen og velger Fjern meldingen.

Å slette en melding er bare tilgjengelig for en kort tid etter at den er blitt sendt.

Når du sletter en samtale, slettes alle meldinger i diskusjonen, og det er fjernet fra sidepanelet og loggen. Samtalen vil bli slettet fra Skype på den bestemte enheten, men vil fremdeles være synlige på andre enheter med mindre du sletter det fra der også.

Finne samtalen du vil slette...

  • Android: Trykk og hold samtalen, Velg papirkurvikonet, og velg Slett.
  • iOS: Velg overskriften chat øverst på skjermen og i chat-alternativer, trykk Slett chat.
  • Mac: Ctrl-klikk samtalen i sidefeltet og velger Slett samtale...
  • Web: Høyreklikk samtalen, velger Slett samtale, og velg Slett i boksen bekreftelse.

Slette en samtale støttes ikke på Skype for Windows desktop eller Skype forhåndsvisning for Windows 10.

  • Android: Trykk og hold samtalen, Velg papirkurvikonet, og velg Skjul.
  • iOS: dra venstre på kontakt, trykk på Slett -ikonet, og velg deretter Skjul.
  • Mac: du kan ikke skjule en bestemt samtale på Skype for Mac, men du kan fjerne alle nylige samtaler fra sidepanelet. I menylinjen samtaler, velger Klart siste, klikk Fjern nylig i boksen bekreftelse.
  • Windows desktop: Høyreklikk kontakten, og velg Skjul samtale.

Skjule en samtale støttes ikke på Skype for Web eller Skype forpremière for Windows 10.

ja. Finn meldingen du vil redigere...

  • Android: Trykk og hold meldingen, velg Rediger meldingen, gjør endringene og trykker haken.
  • iOS: Trykk og hold meldingen, velg Rediger, gjør endringene.
  • Mac: Ctrl-klikker meldingen, velg Rediger meldingen, foreta endringene, og klikk Lagre.
  • Windows desktop: Høyreklikk meldingen, velge Rediger meldingen, endre, og trykk Enter.
  • Web: Høyreklikk meldingen, velger du redigere meldingendre, trykk Enter.
  • Skype forhåndsvisning Windows 10: Høyreklikk meldingen, velger Rediger meldingen, endre, og trykk Enter.

Muligheten til å redigere en melding er bare tilgjengelig for en kort tid etter at den er blitt sendt.

Slette en samtale vil fjerne hele meldingsloggen fra enheten, men det er fortsatt synlig på andre enheter med mindre du sletter det det også.

Skjule en samtale bare fjerner den fra listen siste men holder historien på enheten hvis du vil referere til den senere.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja Nei

Fortell oss hvorfor vi ikke kunne hjelpe deg i dag

Viktig : Ikke angi personlig informasjon (for eksempel Skype-navn, e-postadresse, Microsoft-konto, passord eller virkelig navn eller telefonnummer) i feltet ovenfor.
Maskinoversetting

VIKTIG! Denne artikkelen er oversatt ved hjelp av maskinoversetting i stedet for en menneskelig oversetter. Du finner mer informasjon i denne artikkelen. Skype bruker maskinoversetting for at hjelpe- og støtteartikler skal være tilgjengelig på mange språk. Disse maskinoversatte artiklene kan imidlertid inneholde grammatiske feil, feil syntaks eller feil valg av ord slik som gjerne en som ikke har språket som morsmål, også kan gjøre. Skype er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skader forårsaket av feiloversatt innhold eller som følge av våre kunders bruk av dette innholdet.

Se den opprinnelige artikkelen på engelsk: FA34636

Spør fellesskapet

Se hva andre sier om "Direktemeldinger og SMS" i Skype-fellesskapet.

Bli med på samtalen

Trenger du fortsatt hjelp? Støtteteamet vårt er klare til å hjelpe deg. Spør dem nå