Skype for Windows 11 Insiders – dine mest stilte spørsmål:

Spørsmål: Jeg vil prøve den nye opplevelsen. Hvordan registrere deg for Skype for Windows 11 preview Insiders-programmet?
Svar: Alle på Windows 11 kan registrere seg for Skype for Windows 11 Insiders-programmet. Du kan registrer deg for å prøve forhåndsversjonsbyggene av Skype for Windows 11 på Skype Insider-siden .

Spørsmål: Hvordan vet om jeg har den nyeste versjonen?
Svar: Kontroller versjonsnummeret. Velg profilbildet ditt i Skype, velg Innstillinger , og velg deretter Hjelp og tilbakemelding . Den nyeste versjonen av Skype for Windows 11 er programversjon 15.x.

Spørsmål: Hvordan gi tilbakemelding om det nye Insider-bygget?
Svar: Dine kommentarer og tilbakemeldinger er avgjørende for at vi skal kunne forbedre Skype for Windows 11-opplevelsen før vi åpner den for et bredere publikum. Legg igjen en tilbakemelding ved å velge Rapporter et problem i vårt ... Mer -menyen eller ved å gi tilbakemelding i Tilbakemeldingshub Programmet.

Spørsmål: Jeg har registrert meg for forhåndsvisningsprogrammet for Skype for Windows 11 Insiders. Hvordan få de oppdaterte byggene nå ?
Svar: Bygget oppdateres via Store som alle andre Store-oppdateringer. Det kan ta opptil 24 timer etter at du registrerer deg før du mottar oppdateringen.

Spørsmål: Når jeg oppdaterer til det nyeste Skype for Windows 11 Insider-bygget, vil loggen, kontaktene eller kredittene mine bli påvirket?
Svar: Hvis du brukte Skype for Windows 10 og 11 (versjon 15), påvirkes ikke kontaktene, loggen og kredittene dine når du oppdaterer til de nyeste Insider-versjonene. Oppdateringen fungerer som alle andre Store-oppdateringer. Alle kontoopplysninger beholdes.

Hvis du brukte en annen versjon av Skype før du oppdaterte til den nyeste Insider-utgaven, vises loggen fra det siste året i den oppdaterte klienten. Historien som er eldre enn et år, er ikke sikkerhetskopiert i skyen.

Spørsmål: Hvordan forlate programmet?
Svar: Du kan forlate forhåndsvisningsprogrammet for Skype for Windows 11 ved å velger bort Windows Insider-programmet her .