Skype-fildeling: filtyper, -størrelser og tidsgrenser

Du kan sende, motta og se alle filtyper i Skype, men det er begrensninger på hvor store filer du kan sende. Enkelte filtyper kan kreve separat programvare eller en app for å se dem.

Leter du etter informasjon om hvordan du sender filer i Skype? Finn ut hvordan du sender filer i Skype på Desktop Eller Mobile .

Det er en filstørrelsesgrense på 300 MB på delte filer. Hvis du sender en fil som er for stor, får du feilmeldingen "Ikke sendt - filen er større enn 300 MB."

Hvis du vil sende en fil som er større enn 300 MB, kan du dele den med venner og familie med OneDrive , vår sikre og pålitelige skylagring.

Ja. Alle filtyper du deler på Skype synkroniseres på tvers av alle enhetene dine. Noe som betyr at hvis du deler noe på Skype på datamaskinen, blir det også tilgjengelig for å lastes ned på den mobile enheten og omvendt.

Hvor lenge en fil er tilgjengelig i Skype avhenger av hvilken type fil du har delt:

• Filer - tilgjengelig i 30 dager.

• Anropsopptak - tilgjengelig i 30 dager.

• Talepostmeldinger - tilgjengelig i 30 dager.

Etter denne tidsperioden sletter innholdet fra Skypes servere. Hvis du vil ha tilgang til innholdet etter den spesifiserte tidsperioden, må du laste ned og ta sikkerhetskopi av innholdet jevnlig.

Klar til å lære mer ...
Feilsøke problemer med å sende eller motta filer