Hva er Skype-roboter, og hvordan legger jeg dem til som kontakter?

Robotene er kunstig intelligente programmer som du kan chatte med i Skype. Bare velg roboten og begynn å skrive.

En Skype-sertifisert robot, for eksempel What's New Bot, gir deg beskjed om nye funksjoner og kunngjøringer for Skype direkte i chatten. Skype-sertifiserte roboter har et firkantet profilbilde, en sertifisert hake og er tilgjengelig på alle språk.

Kan jeg blokkere eller fjerne Skype-sertifiserte roboter, for eksempel Hva er nytt-roboten?
Du kan ikke blokkere eller fjerne Hva er nytt-roboten, men du kan melde deg ut av kunngjøringene.

Slik melder du deg ut:

1. Fra Samtaler velger du profilbilde .

2. Velg Innstillinger-knappen Innstillinger .

3. Velg Bjelleknapp for varsler Varsler .

4. Aktiver/deaktiver veksleknappen for Tips og triks Av. Du kan slå på varslene igjen når som helst.

Merk : Når du velger bort tips og triks, vil du ikke lenger motta i appvarsler om Skype-funksjoner. Du vil imidlertid fortsette å motta kritiske systemvarsler.

Hvis du vil finne en robot, kan du bruke Søk i Skype.

På mobil:

1. Fra Samtaler , trykk på Ny chat-knapp Ny chat Knappen.

2. Bruk Søk for å finne roboten.

På skrivebordet:

1. Fra Samtaler velger du Ny chat-knapp Ny chat Knappen.

2. Velg Ny chat , og deretter bruker du Søk for å finne roboten.

Du kan blokkere eller fjerne en robot på samme måte som en vanlig Skype-kontakt. Få hjelp med Blokkerer Eller Fjerne en kontakt.

Hvis du vil rapportere tilbakemelding på en bestemt robot, kan du kontakte botutvikleren direkte. Du finner navnet på utvikleren i «laget av»-sekskjonen på robotens profil.

Skype-roboter er for foreløpig tilgjengelig i følgende land / marked. Tilgjengeligheten for individuelle roboter bestemmes av robotens utvikler.

• Australia

• Brasil

• Canada

• Frankrike

• Tyskland

• India

• Irland

• Italia

• Latin-Amerika

• Nederland

• New Zealand

• Portugal

• Russland

• Singapore

• Spania

• USA

• Storbritannia

Merk : Etter 31 oktober St , 2019, Skype bot kanalen vil ikke lenger akseptere nye registreringer, men eksisterende roboter vil fortsette å fungere.