Vi har gjort det enkelt å prøve Skype – du trenger ikke en konto, og du trenger ikke å laste ned noe. Du kan chatte, foreta tale- eller videosamtaler, til og med dele bilder og uttrykksikoner med vennene dine. Dette er ikke en erstatning for å bli med i Skype fordi samtaler ikke kan lagres, men det er en flott måte å prøve det på.

Slik starter du en direktemeldings-, tale- eller videosamtale med vennene dine som En Skype-gjest:
Bli med i chat som gjeste-GIF

1. Velg Kobling til sammenføyning fra vennene dine. Hvis du har Skype, startes det automatisk. Hvis du ikke gjør det, kan du bli med som gjest på Skype for nettlesere på skrivebordet.

2. Velg Bli med som gjest . Husk at gjestesamtalen bare varer i 24 timer.

Den gode nyheten er at det bare tar et par minutter å melde seg på for en Skype-konto. Deretter kan du beholde samtalene så lenge du vil. Og det er så mye mer du kan gjøre med Skype når du har en konto.

Hvis du vil nyte det beste som Skype tilbyr, Laste ned appen. Hvis du ikke vil laste ned Skype-appen, kan du prøve å bruke Skype for nettlesere fra en hvilken som helst støttet nettleser.

Hvis du vil prøve Skype uten å laste ned eller registrere deg, trenger du en Internett-tilkobling. Mer informasjon om systemkrav for Skype.