Hva bør jeg gjøre hvis søppelpost eller koblinger sendes fra kontoen min?

Noen Skype-kunder har rapportert at kontoene deres har blitt brukt til å sende direktemeldinger til søppelpost til kontaktene sine. Søppelpost inneholder koblinger til nettsteder som Baidu, LinkedIn og andre populære tjenester. Hvis du tror Skype-kontoen din har blitt hacket på denne måten, kan du tilbakestille Passord for Microsoft-konto . Følgende trinn vil også bidra til å sikre kontoen din.

Beskytt kontoen din

Hvis du vil gjøre kontoen din ekstra sikker, konfigurer totrinnskontroll på Microsoft-kontoen din. Dette bidrar til å beskytte deg ved å gjøre det vanskeligere for noen andre å logge på kontoen din.

Mer informasjon om holde kontoen sikker.

Beskytt kontoen din fra søppelpost

Vi mener at hackere har ulovlig innhentet kombinasjoner av brukernavn og passord som brukes på andre nettsteder, og deretter prøvd å bruke dem til å logge på Skype. Hvis du bruker legitimasjonen på nytt på forskjellige nettsteder og tjenester, kan bare ett angrep på ett av disse nettstedene kompromittere denne legitimasjonen overalt ellers. Derfor anbefaler vi at du bruker en unik kombinasjon av brukernavn og passord, og konfigurer totrinnskontroll på Microsoft-kontoen din.