Hvordan opprette en gruppechat i Skype på mobil eller nettbrett?

Android (6.0+) og Android-nettbrett

1. Trykk på Ny chat Ny chat-knapp Knappen.

2. Velg Ny gruppe .

3. Konfigurer gruppen:

• Gi gruppen et navn for å fortsette.

• Trykk på Bilde for å laste opp, eller ta et nytt bilde for gruppen, hvis du vil legge til et. Når du er fornøyd med bildet du har valgt, trykker du haken.

• Trykk på Redigere for å velge en farge for gruppechatten, hvis du vil velge en, og trykk deretter pil høyre for å bekrefte fargevalget.

• Trykk pil høyre for å begynne å legge til kontakter. Trykk Søk , og skriv deretter inn navnet på kontakten du vil legge til. Du kan også velge kontakter fra den anbefalte listen.

• Fortsett å søke etter og legge til opptil 600 kontakter i gruppen.

• Trykk Gjort for å opprette gruppen og begynne å chatte.

Android 4.0.4 – 5.1

1. Trykk på Ny chat Ny chat-knapp, Android 4.0.3 Knappen.

2. Velg Ny gruppe .

3. Konfigurer gruppen:

• Søk for kontakten du vil legge til, ved å skrive inn Velg deltakere eller velg dem fra Skype-kontakter Listen.

• Trykk opprett gruppe-knappen, så blir du tatt med til den nye gruppechatten.

iPhone og iPad

1. Trykk på Ny chat Knappen.

2. Velg Ny gruppe .

3. Konfigurer gruppen:

• Gi gruppen et navn for å fortsette.

• Trykk på Bilde for å laste opp, eller ta et nytt bilde for gruppen, hvis du vil legge til et. Når du er fornøyd med bildet du har valgt, trykker du haken.

• Trykk på Redigere for å velge en farge for gruppechatten, hvis du vil velge en, og trykk deretter pil høyre for å bekrefte fargevalget.

• Trykk pil høyre for å begynne å legge til kontakter. Trykk Søk , og skriv deretter inn navnet på kontakten du vil legge til. Du kan også velge kontakter fra den anbefalte listen.

• Fortsett å søke etter og legge til opptil 600 kontakter i gruppen.

• Trykk Gjort for å opprette gruppen og begynne å chatte.