Hvordan invitere noen til Skype på mobil eller nettbrett?

Android (6.0+), Android-nettbrett, iPhone og iPad

1. Fra Samtaler , trykk på profilbilde .

Merk : Du kan trykke på QR-kode QR-kode for Skype-profil -knappen ved siden av profilbildet for raskt å dele den unike QR-koden med venner og familie.

2. Trykk Skype-profil , og trykk deretter Del profil .

3. I Dele og koble til -vinduet kan du:

• Kopier koblingen for sammenføyning til utklippstavlen på enheten.

• Ta QR-koden.

• Send delekoblingen i en tekstmelding, e-post eller en annen app fra enheten.

• Opphev koblingen til profilen din, og opprett en ny. Eventuelle eksisterende koblinger til profilen din deaktiveres permanent.

4. Du kan starte chattingen med den nye kontakten så snart de aksepterer.

Android 4.0.4 – 5.1

1. Trykk menyen fra chatter menyknapp , og trykk deretter Min profil .

2. Trykk for å dele profilen din, og velg fra kontaktmetodene som er oppført for å sende invitasjonen.
    Merk : Hvis du velger å sende en invitasjon via SMS, kan du bli belastet av operatøren med standard utgående SMS-priser.

3. Trykk Send for å sende invitasjonen. Hver invitasjon er midlertidig og spesifikk for denne personen. Den kan ikke deles.