Hvordan sender jeg en videobeskjed i Skype på mobil eller nettbrett?
  1. Trykk på Kameraet Ta bilde-knappen Knappen.

2. Trykk og hold nede bilde-knappen for å spille inn en videomelding.

3. Trykk Sende Sende i Skype for å sende den til chatten.

Merk: Du kan spille inn en melding på opptil tjue sekunder fra Skype. Hvis du vil sende en lengre videomelding, kan du laste opp videoer så lenge som ti minutter fra enheten. Finn ut hvordan du sender filer .

Finn ut hvordan du kan tilpasse videomeldingen før du sender den.

Sending av en videomelding er ikke tilgjengelig i Skype for Android 4.04 – 5.1 .