Hvordan endre tilstedeværelsesstatusen min i Skype?
  1. Fra Samtaler velger du profilbilde .

2. Velg gjeldende tilstedeværelsesstatus .

3. Velg ett av følgende statusalternativer:

• Aktive – La kontaktene dine få vite at du er tilgjengelig og klar til å chatte.

• Unna – La kontaktene dine få vite at du kanskje ikke er tilgjengelig. Dette angis automatisk etter at du har vært inaktiv i én time eller mer, men kan aktiveres når som helst.

• Ikke forstyrr - La kontaktene dine få vite at du ikke vil forstyrres. De kan fremdeles sende deg direktemeldinger eller ringe, men du vil ikke bli varslet.

• Slik mottar du varsler når tilstedeværelsen din er satt til Ikke forstyrr:

1. Fra Samtaler velger du profilbilde .

2. Velg Tannhjulknapp for generelle innstillinger Innstillinger .

3. Velg Bjelleknapp for varsler Varsler .

4. Under Ikke forstyrr Veksle Vis chatvarsler På.

• Usynlig – Skjuler tilstedeværelsesindikatoren for andre, men de vil se sist gang du ble satt til Aktiv eller Ikke forstyrr.

Tips: For Skype på skrivebordet kan du også raskt få tilgang til disse statusalternativene ved å velge den lille tilstedeværelsesknapp koblet til profilbildet ditt.

Android 4.0.4 – 5.1

1. Trykk på Menyen menyknapp Knappen.

2. Trykk på gjeldende statusknapp .

3. Velg ett av følgende statusalternativer:

• Aktive – La kontaktene dine få vite at du er tilgjengelig og klar til å chatte.

• Ikke forstyrr - La kontaktene dine få vite at du ikke vil forstyrres. De kan fremdeles sende deg direktemeldinger eller ringe, men du vil ikke bli varslet.

• Usynlig – Skjuler tilstedeværelsesindikatoren for andre, men de vil se sist gang du ble satt til Aktiv eller Ikke forstyrr.