Hjem Nye Skype for Android og iPhone

Hvordan blokkerer jeg, opphever blokkering av eller rapporterer personer i nye Skype?

Du kan blokkere kontakter for å hindre dem i å kontakte deg, sende deg direktemeldinger og se statusen din i Skype. I tillegg til å blokkere en kontakt kan du velge å rapportere misbruk. Det varsler oss om avsendere av søppelpost, slik at vi kan stoppe dem i en tidlig fase.

1. Finn kontakten du vil blokkere, på Chatter-skjermen.
    2. Trykk og hold på navnet, og trykk deretter Blokker.

blokker-meny
    3. I vinduet Blokker denne kontakten kan du:
      • Rapportere misbruk og deretter blokkere kontakten: Trykk Rapporter misbruk fra denne personen, velg en årsak og trykk deretter Blokker.
        rapporter misbruk
      • Blokkere en person uten å rapportere misbruk: Trykk Blokker.
        rapporter misbruk

4. Når kontakter er blokkert, vil de bli fjernet fra Samtaler-skjermen og kontaktlisten.
    1. Trykk profilbildet ditt på Chatter-skjermen.
    2. Trykk Innstillinger for å vise profilen.
    3. Trykk Personvern og deretter Behandle blokkerte brukere. Da vil du se en fullstendig liste over alle Skype-kontakter du har blokkert.
    4. Trykk Fjern blokkering-knappen ved siden av kontakten du vil oppheve blokkeringen av.