Hvordan administrerer jeg gruppechatter i Skype for skrivebord?

I gruppechatten velger du Innstillinger-knappen Behandle gruppe ved siden av gruppenavnet for å åpne profilen.

Fra gruppeprofilen kan du:

• Legge til eller oppdatere et gruppebilde: Velg gruppebilde for å laste opp et bilde eller fjerne bildet.

• Rediger tekst-knapp Endre gruppenavnet: Velg Redigere tekst ved siden av gruppenavnet for å skrive inn et nytt.

• Tillat koblingsknapp for kobling Tillat sammenføyning via kobling: Velg for å aktivere Tillat sammenføyning via kobling slik at medlemmer av gruppen kan dele en kobling til gruppen med andre.

• Kopier kobling for å dele Skype-gruppen Kopier kobling til utklippstavlen: Velg Kopiere kobling til utklippstavlen for å dele en invitasjonskobling til gruppechatten utenfor Skype. Dette krever Tillat sammenføyning via kobling som skal aktiveres.

• Start samtale-knappen Start samtale: Velg Start samtale for å starte en lyd- eller videosamtale med denne gruppen.

• Meldingsknapp Send en melding: Velg Send melding for å sende en melding til denne gruppen.

• Planlegg samtale-knappen Planlegg en samtale: Velg Planlegge en samtale for å sende denne gruppen en invitasjon til en samtale på en bestemt dato og et bestemt klokkeslett.

• plussknapp Legg til deltakere: Velg Legg til deltakere for å inkludere opptil seks hundre ekstra deltakere i gruppesamtalen.

• Gruppegalleri: Velg Vis mer for å bla gjennom alle bilder, koblinger og filer som er delt med denne gruppechatten.

• Skjul samtale :Du kan skjule gruppechatten for å fjerne den fra chatlisten.

• Varsler : Aktivere eller deaktivere varsler for nye meldinger i denne gruppen.

• Smarte varsler :Med Smarte varsler på, blir du bare varslet hver gang noen siterer eller @mentions deg i denne gruppen.

• Legg til i favoritter : Legg til denne gruppesamtalen i favorittene dine i Samtaler Tab.

• Chattelogg : Gi alle tilgang til chatteloggen.

• Tillat sammenføyning via kobling : Deaktiver dette alternativet for å hindre at gruppemedlemmer oppretter og deler en invitasjonskobling for denne gruppen.

• Tillat å bli med for gjestebrukere : Deaktiver dette alternativet for å hindre at brukere med gjestekontoer blir med i denne gruppen.

• Forlat gruppe : Forlate gruppechatten.