Hvordan tilpasser jeg bilder og video tatt i Skype for mobil?
  1. Trykk på Kameraet opptaksknapp -knappen, der du kan:

• Trykk på Foto bilde-knappen for å ta et nytt bilde.

• Sveip til videoen Video-knapp for å ta en ny video.

• Slå blitsen på eller av på mobilenheten ved å trykke på Flash Flash-knapp Knappen.

• Trykk på bytt kamera bytt kamera-knapp for å bytte mellom front- og bakkameraene.

2. Når du tar et bilde i en bestemt chat, deler du direkte til chatten.

Tilpassing av et bilde er bare tilgjengelig i Skype på Android (6.0+), Android-nettbrett, iPhone og iPad.

Du kan tilpasse nye bilder og videoer eller eksisterende bilder ved å bruke tilgjengelige opptaksfunksjoner.

Slik får du tilgang til eksisterende bilder:

1. Gå til chatten du vil dele til.

2. Trykk på Pluss Tilleggsknapp ved siden av Skriv inn en melding Feltet.

3. Trykk på Bilder Bilde-knappen Knappen.

Dokument- og Whiteboard-moduser

Med dokumentmodus (aktivert ved vannrett sveip), er kameraet optimalisert for å ta bilder av dokumenter. Det trimmer og farger bilder gjør dem umiddelbart perfekt til å dele.

Ta et bilde i dokumentmodusFormatert bilde i dokumentmodus

Whiteboard modus lar deg ta et bilde av en tavle, og vi vil gjøre trimming, korrigering av skygger og gjenskinn for deg å gjøre bildet ditt umiddelbart bilde perfekt!

Ta et bilde i tavlemodusFormatert bilde i tavlemodus

Beskjære og rotere

Du kan beskjære bildet ved å trykke på Beskjære Beskjær-knapp og rotere den ved å trykke på Rotere roter-knappen Knappen.

Legg til bildeeffekter

Med et nytt eller eksisterende bilde kan du sveipe opp og deretter sveipe gjennom og velge fra en karusell med morsomme fotoeffekter og fargefiltre.

Bildeeffekter karusell

Legge til tekst

Du kan velge en ny bannerfarge fra panelet på siden.

Legge til tekst i et bilde

Legge til en tegning

Du kan velge farger fra panelet på siden.

Tegne på et bilde

Hvordan kan jeg tilpasse bilder og videoer i Skype-opptak?

Når opprettingen er klar, kan du sende bildet eller videoen.

1. Trykk Gjort . Det redigerte bildet sendes til gruppen eller chatten du opprettet det i.

2. Vennen vil motta meldingen i en samtale.

Du kan også dele fangede øyeblikk med andre programmer. Når du har lagret det nye bildet eller den nye videoen på enheten ved å trykke og holde nede bildet og deretter trykke Lagre , kan du dele det på vanlig måte fra enhetens Skype-album.

Du kan tilpasse nye bilder og videoer eller eksisterende bilder ved å bruke tilgjengelige opptaksfunksjoner.

Slik får du tilgang til eksisterende bilder:

1. Gå til chatten du vil dele med.

2. Trykk på Pluss Tilleggsknapp ved siden av Skriv inn en melding Feltet.

3. Trykk på Media Bilde-knappen Knappen.

Dokument- og Whiteboard-moduser

Med dokumentmodus (aktivert ved vannrett sveip), er kameraet optimalisert for å ta bilder av dokumenter. Det trimmer og farger bilder gjør dem umiddelbart perfekt til å dele.

Ta et bilde i dokumentmodusFormatert bilde i dokumentmodus

Whiteboard modus lar deg ta et bilde av en tavle, og vi vil gjøre trimming, korrigering av skygger og gjenskinn for deg å gjøre bildet ditt umiddelbart bilde perfekt!

Ta et bilde i tavlemodusFormatert bilde i tavlemodus

Beskjære og rotere

Du kan beskjære bildet ved å trykke på Beskjære Beskjær-knapp og rotere den ved å trykke på Rotere roter-knappen Knappen.

Legg til bildeeffekter

Med et nytt eller eksisterende bilde kan du velge Filtre Filtre-knappen og deretter gjennom og velg fra en karusell med morsomme fotoeffekter og fargefiltre.

Bildeeffekter karusell iOS

Legge til tekst

Velg Tekst Knappen Legg til tekst for å legge til tekst i bildet. Du kan velge en ny bannerfarge fra panelet nederst.

Legge til tekst i et bilde

Legge til en tegning

Velg Blekk Håndskrift-knappen for å legge til en tegning for å legge til en tegning på bildet. Du kan velge en farge fra panelet nederst.

Tegne på et bilde

Hvordan kan jeg tilpasse bilder og videoer i Skype-opptak?

Når opprettingen er klar, kan du sende den til chatten.

1. Trykk Bekrefte Eller Gjort . Det redigerte bildet eller videoen sendes til gruppen eller chatten du opprettet det i.

2. Vennene dine vil se bildet eller videoen din i chatten.

Du kan også dele bilder og videoer i andre programmer. Når du har lagret det nye bildet eller den nye videoen på enheten, trykker og holder du nede bildet og trykker Lagre , kan du dele det på vanlig måte fra enhetens Skype-album.