Med Skype for innholdsskapere kan du samarbeide, fortelle historien din og raskt dele den med publikum – alt uten å investere i dyrt utstyr!

Klar til å starte livestreaming til dine engasjerte fans?

Opprettere av Skype for innhold fungerer direkte i NewTek NDI ® aktivert programvare og er tilgjengelig i Skype på Windows 7, 8, 8.1, Skype for Windows 10 og 11 (versjon 15) og Mac-brukere.

Slik aktiverer du modus for Skype-innholdsskapere før eller under en samtale:

1. Velg profilbilde , og velg deretter Innstillinger .

2. Velg Ringer , og velg deretter Avansert .

3. Aktiver/deaktiver Tillat NDI-bruk Eller Av .

Vanlige spørsmål og kjente problemer med Skype for innholdsopprettere

Hvordan bruke NDI på Skype for Windows 10 og 11 (versjon 15)?

Når du bruker NDI på Skype for Windows 10 og 11 (versjon 15), må NDI-programmet kjøre på en egen maskin enn Skype for Windows 10 og 11 (versjon 15) på samme nettverk.

Hvorfor er videoen min frosset?

Når videofeeden avsluttes, kan den vises som om videoen er frosset. Den er ikke frosset – den endelige rammen beholdes bare, og det er det som sendes ut over NDI.

Hvorfor deaktiverer jeg modus for opprettere av Skype-innhold?

Det finnes et par grunner til at modus for opprettere av Skype-innhold kan slås av etter at du har aktivert den:

•  Hvis du slår av modus for Skype-innholdsskapere under en samtale, forblir innstillingen av til neste gang du bruker funksjonen.

Hvordan få NDI-strømmer inn i OBS?

OBS krever at du laste ned et ekstra programtillegg for å bruke en NDI-kilde.

Hvordan stoppe NDI-feedene fra å endre størrelser i OBS?

Skype NDI endrer automatisk oppløsning basert på nettverksbåndbredden som er tilgjengelig.

Slik beholder du en konstant størrelse i OBS:

1. Høyreklikk NDI-kilden, og velg deretter Transformere

2. Velg Rediger transformering .

3. Endre grensebokstypen til Skaler indre grenser .