I en samtale kan du gjøre følgende:

• Lyd & Videomikrofonknapp Slå mikrofonen på eller av.

• videosamtale-knappen Aktivere eller deaktivere videoen.

• Mobil bytt kameraknapp Bytt kameraet fra forsiden til baksiden (bare mobil videosamtaler).

• Slå sammen samtaler Slå sammen gjeldende og innkommende anrop (ikke tilgjengelig i Skype for nettlesere).

• Rekk opp hånd-knappen Rekk opp eller senk hånden i gruppeanrop, og legg merke til at du har noe å legge til uten å forstyrre.

• ny gruppe-knapp Vis deltakerlisten i en gruppesamtale.

• avslutt samtale-knappen Avslutt anropet fra anropskontrollene eller fra det pågående anropet i Nylige chatter .

Merk : Under en mobil Skype-samtale kan det hende at noen samtalekontroller er skjult, bare trykk på skjermen for å gjøre dem synlige.

Avhengig av plattform og enhet kan enda flere funksjoner være tilgjengelige i Skype-samtaler.

• Meldingsknapp Gå tilbake til chatten under samtalen.

• Trykk anropsknappen for å gå tilbake til samtaleskjermen.

• Rutenettvisning-knappen Bytt fra Rutenettvisning til høyttalervisning .

• Høyttalerknapp Slå høyttaleren på eller av under samtalen.

Hvis du vil se flere alternativer, trykker du mer Flere alternativer-knappen Knappen:

• iOS uskarphet bakgrunn Gjør bakgrunnen uskarp.

• videosamtale-knappen Tillat innkommende video, slå på eller av.

• Knapp for undertekster Slå undertekster på eller av.

• Ikonet Legg til deltakere Legg til personer i samtalen.

• øyeblikksbilde-knappen Ta et øyeblikksbilde av samtalen og del med vennen din.

• Skype-samtaleopptak Spill inn Skype-samtalen.

• reaksjonsknapp Send en reaksjon under samtalen.

• del skjerm-knappen rutenettvisning til høyttalervisning under samtalen.

• Rekk opp hånd-knappen Rekk opp eller senk hånden i et gruppeanrop.

Se hvem du vil se (bare videosamtaler). Veksle mellom deg selv eller en venns videofeed. Trykk og hold på en deltaker i samtalen, og dra vedkommende til hovedvinduet for samtalen. Avslutt samtalen når du vil . Velg Meldingsknapp chat-knappen > deretter tilbakepilen > velg avslutt samtale fra Nylige chatter Listen. Du vil også se hvor lenge du har vært på samtalen.

Merk: Du kan også avslutte en samtale på iPad ved å lukke omslaget.

Chatte med noen 1:1 fra en gruppesamtale . Trykk og hold på deltakeren under en gruppesamtale, og velg Send melding .

Mute Eller Fjern fra samtale (bare gruppeanrop). Trykk og hold på en deltaker i samtalen, og velg deretter Demp eller Fjern fra samtalen. Hvis du demper eller fjerner noen, vil de motta et varsel om En annen deltaker dempet mikrofonen Eller Du har blitt fjernet fra samtalen av en annen deltaker .

• Rutenettvisning-knappen rutenettvisning til høyttalervisning :

• 3x3-rutenettvisning (bare tilgjengelig i Skype for Windows, Mac og Linux).

• Rutenettvisning.

• Talervisning.

• Lyd & Videomikrofonknapp Velg pilen ved siden av mikrofonen for å hente frem flere lydalternativer:

• Velg en annen mikrofonenhet hvis du har koblet til flere.

• Aktivere eller deaktivere støyreduksjon.

• Velg en annen høyttaler, om du har koblet til flere. Dette vil også aktivere høyttalertelefon-funksjonen.

• videosamtale-knappen Velg pilen ved siden av videoknappen for å vise flere videoalternativer:

• Velg et annen kamera hvis du har koblet til flere.

• Velg Velg bakgrunnseffekt. Dette gjør at du kan gjøre deg selv prioritert og uskarp eller endre bakgrunnen i en videosamtale. (Støttes ikke i Linux)

• Velg innstillingene for webkamera hvis du vil gjøre noen justeringer.

• Ikonet Legg til deltakere Legg til personer i samtalen.

• Meldingsknapp Åpne chatten under samtalen.

• Tilleggsknapp Dele Kontakter , Plasseringen , og andre tillegg.

• Utvide Åpne chattevinduet i fullskjermmodus.

• Velg Gå tilbake til anrop for å gå tilbake til samtalevisningen i fullskjermmodus.

• Rekk opp hånd-knappen Rekk opp eller senk hånden i gruppeanrop.

• Rekk opp hånd under en samtale, og gruppen vil motta et varsel om at du løftet hånden.

• Når du har blitt anerkjent, eller hvis du ombestemmer deg om å snakke, velger du Nedre hånd .

• I modererte grupper kan moderatoren senke deltakernes hender.

• del skjerm-knappen Del skjermen under samtalen.

• reaksjonsknapp rutenettvisning til høyttalervisning under samtalen.

• Flere alternativer-knappen Mer alternativer, til Start innspilling , Ta øyeblikksbilde , Aktivere undertekster , Slå av innkommende video , Sett samtalen på vent gå til Innstillinger for lyd og video eller hvis du kan, Velg bakgrunnseffekter (ikke tilgjengelig i Skype for nettlesere) under en videosamtale.

Se hvem du vil se (bare videosamtaler). Bytt mellom deg eller vennenes videofeed ved å velge en deltaker i samtalen og dra dem til hovedvinduet for anrop.

Avslutt samtalen når du vil. Velg Knappen Åpne nylige chatter Åpne nylige chatter for å avslutte samtalen fra den pågående samtalen i Nylige chatter i tillegg til å se hvor lenge du har vært på samtalen.

Endre størrelsen på forhåndsvisningen av videoen . Hold musepekeren over forhåndsvisningen av videoen under en videosamtale, og bruk Utvide utvid for å gjøre den større eller mindre.

Fest/løsne deg selv eller andre fra samtaleskjermen. Velg de tre prikkene ved siden av navnet fra en samtale, og velg deretter Pin . Du vet at du er festet hvis du har en Fest-knappen i Skype fest ved siden av navnet ditt.

Bytte mellom kameraer (bare videosamtaler). I løpet av en videosamtale kan du høyreklikke på avataren for å velge et annet kamera.

Chatte med noen 1:1 fra en gruppesamtale . Høyreklikk deltakeren under en gruppesamtale, og velg Send melding .

Mute Eller Fjern fra samtale (bare gruppeanrop). Hold pekeren over en deltaker i samtalen, og velg deretter vinkeltegnet ned ved siden av navnet for å dempe eller fjerne dem fra samtalen. Hvis du demper eller fjerner noen, vil de motta et varsel om En annen deltaker dempet mikrofonen Eller Du har blitt fjernet fra samtalen av en annen deltaker .

Zoome inn på samtaleskjermen . Når deltakerne er i en samtale der noen deler skjermen sin, kan de bruke zoom-knappen i Skype Zoom for å zoome inn opptil 300 %. Klikk og dra for å flytte zoomet inn på skjermen.

Vil du vite mer?

Rutenettvisning til høyttalervisning

Rutenettvisning til høyttalervisning