Hvordan sletter jeg en kontakt i Skype?

Skype på Windows, Mac, Linux, Web, Skype for Windows 10 og 11 (versjon 15), Android (6.0+), iPhone og iPad.

Slik sletter du en kontakt:

1. Fra Kontakter trykker og holder eller høyreklikker kontakten du vil fjerne.

2. Velg Slett kontakt .

3. I bekreftelsesvinduet velger du Slett kontakt Igjen. Når du har slettet kontakten, kan de fremdeles se detaljert profilinformasjon. Mer informasjon om hvem som kan se profilen din på Skype .

Slik sletter du flere kontakter:

1. Fra Kontakter hold nede CTRL-tasten (CMD-tasten på Mac), og velg hver kontakt du vil slette. Det vises en hake ved siden av hver valgte kontakt.

2. Når du er ferdig med å velge kontakter, høyreklikker du en av kontaktene du har valgt.

3. Velg Slette kontakter .

4. I bekreftelsesvinduet velger du Slette kontakter Igjen. Når du har slettet kontaktene, kan de fremdeles se detaljert profilinformasjon. Mer informasjon om hvem som kan se profilen din på Skype .

Merk : Sletting av flere kontakter er ikke tilgjengelig på Skype for Android, Skype for iPhone eller Skype for iPad. Når du sletter en Skype-kontakt som også er en kontakt fra enhetens synkronisert adressebok , slettes de ikke på enheten, bare på Skype.

Android 4.0.4 - 5.1

1. Fra Kontakter trykker og holder nede kontakten du vil slette.

2. Trykk Slett kontakt . Trykk på Slette Igjen.