Hvordan kan jeg tilpasse oppstarts- og lukkealternativene i Skype på skrivebordet?

Oppstarts- og lukkingsalternativene i Skype gir deg muligheten til å tilpasse hva som skjer med Skype når du starter datamaskinen eller lukker programvinduet.

For å gå til oppstart og lukking alternativer i Skype:

1. Velg profilbilde .

2. Velg Tannhjulknapp for generelle innstillinger Innstillinger .

3. Velg Tannhjulknapp for generelle innstillinger De generelle .

Avhengig av hvilken plattform du har, kan det hende du ser forskjellige alternativer under Oppstart og lukking .

Skype for Windows Desktop, for Windows 10 og 11 (versjon 15) og Linux:

• Start Skyp automatisk e – Start Skype automatisk når du signerer.
    Merk : I Skype for Windows 10 og 11 (versjon 15) velger du Innstillinger for å bli tatt til Oppstartsapper Vinduet.

• Start Skype i bakgrunnen – Skype starter minimert i systemstatusfeltet.

• Hold Skype i gang ved lukking – Fortsett å kjøre Skype etter at du har lukket programvinduet.

Skype for Mac:

• Hold Skype i gang ved lukking – Fortsett å kjøre Skype etter at du har lukket programvinduet.

Vil du vite mer?

Hvordan kan jeg fjerne Skype fra oppgavelinjen eller dock?

Hvordan kan jeg kontrollere at Skype ikke lenger kjører på Windows?