Planlegging av samtaler i Skype, gjør det enkelt å sette en påminnelse for et en-til-en anrop med deg og dine venner, eller familie. Du trenger ikke en delt kalender siden invitasjonen og påminnelsene er inne i Skype.

Slik planlegger du en samtale:

1. Logg på Skype.

2. Gå til en av chattene dine.

3. Velg Planlegg en samtale Planlegg samtale-knappen for å komme i gang. Den vil enten være ved siden av skrivelinjen eller i Tillegg Menyen:

• Tilleggsknapp i Skype for mobil og nettbrett

• Tilleggsknapp i Skype for stasjonære enheter

4. I Planlegg en samtale -vinduet kan du gi anropet en tittel, velge dato og klokkeslett og angi et varsel.

5. Velg Sende og samtalepåminnelsen sendes til chatten der kontakten kan godta eller avslå den planlagte samtalen.

Viktige funksjoner i planleggingen av Skype-anrop

• Planlegge et anrop fra en chat, og bli varslet når den er godtatt eller avslått.

• Motta push-varsler og varsler i appen, for eventuelle oppdateringer, for planlagte anrop du har blitt invitert til. Kontroller at du aktiverer Varsler om planlagte anrop Mobile Og Desktop .

• Angi en påminnelse-periode for hvert anrop, og bli varslet når en samtale skal starte, uansett om appen kjører eller ikke.

• Spor og Oppdater planlagte anrop fra påminnelsen i chat.

• Vis de planlagte samtalene i Samtaler Tab.