Hvordan aktivere direkteteksting & undertekster under en Skype-samtale?

Direkteteksting og undertekster i Skype lar deg lese ordene som snakkes under en lyd- eller videosamtale. Direkteteksting og undertekster er ikke tilgjengelig i Skype på Android 4.0.4 – 5.1.

Slik aktiverer du direkteteksting og undertekster i Skype:

1. Under en lyd- eller videosamtale velger du bildetekst-knappen C tilføyelse for å aktivere direkteteksting.

2. Velg Bildetekst igjen der du kan tilpasse innstillingene for bildetekst:

• Språk – velg for å endre språket.

• Vis alltid bildetekster for denne samtalen – velg om du vil at bildetekster alltid skal vises for denne chatten.

• Vis bare bildetekster for andre deltakere – velg om du bare vil ha bildetekster for andre deltakere, men ikke for deg selv.

• Flytende bildetekster – velg for å vise bildetekstene midt på samtaleskjermen.

• Vis til venstre – velg for å vise bildetekstene til venstre for samtaleskjermen.

• Vis nederst – velg for å vise bildetekstene under samtaleskjermen.

3. Hvis du har Vis til venstre Eller Vis nederst du kan vise bildetekstloggen ved å bla gjennom bildetekstene under samtalen.

Merk : Lydanropsdataene behandles av Microsoft Speech Services for å transkribere det talte språket.

1. Velg profilbilde .

2. Velg Innstillinger-knappen Innstillinger .

3. Velg Anrop-faneknappen Ringer .

4. Velg Ringe undertekster .

5. Slå på Vis undertekster for alle anrop . Slå Vis bare undertekster for andre deltakere på hvis du bare ønsker å få undertekster for andre deltakere og ikke for deg selv.

Merk : Når undertekster er aktivert, fungerer ikke tonetonen.

1. Under en lyd- eller videosamtale velger du bildetekst-knappen Bildetekst Knappen.

2. Bytte Aktiver bildetekster Av.

Slik endrer du språket for alle kall:

1. Velg profilbilde .

2. Velg Innstillinger-knappen Innstillinger .

3. Velg Anrop-faneknappen Ringer .

4. Velg Ringe undertekster .

5. Ved siden av Talespråk velger du språket ditt fra listen.

Slik endrer du språket under et bestemt anrop:

1. Velg bildetekst-knappen Bildetekst Knappen.

2. Velg Språk , og velg deretter språket ditt fra listen.

Vi støtter følgende språk:

• Arabisk

• bulgarsk

• katalansk

• Kinesisk (forenklet)

• Kinesisk (tradisjonell)

• Krymping

• tsjekkisk

• dansk

• nederlandsk

• Engelsk (Storbritannia)

• Engelsk (USA)

• estisk

• finsk

• Fransk (Canada)

• Fransk (Frankrike)

• tysk

• gresk

• hebraisk

• hindi

• ungarsk

• indonesisk

• Italiensk

• Japansk

• koreansk

• latvisk

• litauisk

• malayisk

• Norsk bokmål

• polsk

• portugisisk (Brasil)

• Portugisisk (Portugal)

• rumensk

• Russisk

• slovakisk

• slovensk

• spansk (Mexico)

• Spansk (Spania)

• svensk

• thai

• tyrkisk

• ukrainsk

• vietnamesisk