Hvordan tilpasse bakgrunnen min for Skype-videosamtaler?

Når fokuset er på deg og ikke rommet, kan du velge å gjøre bakgrunnen uskarp eller tilpasse din egen bakgrunn under en videosamtale i Skype.

Hvordan uskarphet eller tilpasse bakgrunnen min under en videosamtale i Skype for Windows, Mac, Linux og Nett?

1. Under en samtale velger du pilen ved siden av videosamtale-knappen Video eller velg mer-menyen Mer Menyen.

2. Velg Velg bakgrunn på skrivebordet eller Gjør bakgrunnen uskarp på nettet.

3. Du kan Uskarphet rommet du er i for øyeblikket. På skrivebordet kan du velge ett av de forhåndsdefinerte bildene, velge Microsoft Bing Daily Image, velge et bilde du har lagt til tidligere, eller Legge Bildet for å tilpasse bakgrunnseffekten. Hvis du vil vise alle de forhåndsdefinerte bildekategoriene, velger du mer-menyen Mer under Velg bakgrunnseffekt .

Merk : Det anbefales å bruke bilder i liggende retning, og det egendefinerte bildet må lagres lokalt på skrivebordet.

Hvordan uskarphet eller tilpasse bakgrunnen min for alle videosamtaler i Skype for Windows, Mac og Linux?

1. Velg profilbilde .

2. Velg Innstillinger og velger deretter Lyd- og videoknapp Lyd og video .

3. Under Velg bakgrunn du kan Uskarphet rommet du er i for øyeblikket, velger Microsoft Bing Daily Image, velger et bilde du tidligere har lagt til, eller Legge Bildet for å tilpasse bakgrunnseffekten. Hvis du vil se alle de forhåndsdefinerte bildekategoriene, velger du mer-menyen Mer under Velg bakgrunnseffekt .

Merk : Det anbefales å bruke bilder i liggende retning, og det egendefinerte bildet må lagres lokalt på skrivebordet.

Hvordan gjør bakgrunnen uskarp under en videosamtale i Skype for iPhone, iPad og Android (6.0+)?

1. Under en samtale trykker du på mer-menyen Mer Menyen.

2. Bytte Aktiver bakgrunnsblå På.

Hvorfor kan jeg ikke gjøre videoen uskarp eller tilpasse videobakgrunnen i Skype for Windows, Mac og Linux?

For å kunne gjøre bakgrunnen uskarp i Skype, må datamaskinens prosessor støtte Advanced Vector Extensions 2 (AVX2). For mer informasjon kan du ta kontakt med produsenten av datamaskinen.