Skype på Mac ber om administratorlegitimasjon når du installerer eller oppgraderer Skype

Hvis Mac-en ber om administratorlegitimasjon når du installerer eller oppgraderer Skype, følger du disse trinnene.

1. Last ned det nyeste Skype-installasjonsprogrammet (.dmg fil) fra Skype.com.

2. Når du har lastet ned, åpner du installasjonsfilen ved å dobbeltklikke den.

• Ikke installer Skype ved å dra og slippe Skype-appen i dette vinduet.

3. Åpne Finder og finn din personlige Programmer Mappen.

• Det er vanligvis på Macintosh HD/Brukere/[brukernavnet ditt]/Programmer/ .

4. Dra og slipp Skype-appen fra Skype Installer-vinduet til din personlige Programmer Mappen.