Grunnleggende oppgaver ved hjelp av en skjermleser med Skype for Windows

Skjermleserinnhold

Denne artikkelen er også tilgjengelig for:

Skype for Mac

Skype for mobil

Denne artikkelen gjelder for personer med synshemninger som bruker et skjermleserprogram med Skype og er en del av Tilgjengelighetsinnhold i Skype Angi. Hvis du vil ha mer generell hjelp, kan du gå til Startside for Skype-kundestøtte .

Bruk Skype med tastaturet og en skjermleser, for eksempel NVDA eller Skjermleser, den innebygde skjermleseren i Windows, til å logge på og kommunisere med andre. Du kan ringe, bruke direktemeldinger til å chatte og angi at Skype skal starte automatisk når du starter Windows. Informasjonen i denne artikkelen er for bruk med den nyeste versjonen av Skype. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Hvordan oppdatere Skype?

Obs!:

I dette emnet

Åpne Skype og logg på

Logge på Skype for første gang

Når du har installert Skype for Windows, må du logge på eller opprette en konto. Hvis du tidligere har logget på Skype, men valgte ikke å få enheten til å huske innstillingene når du logget av, må du følge disse trinnene.

1. Hvis du vil åpne Skype, trykker du på Windows-logo og skriv inn Skype. Du hører «Skype». Trykk Angi .

2. Når Skype åpnes, hører du Logg på eller opprett-knappen. Trykk Angi .

3. Du hører «Skriv inn e-post, telefon eller Skype». Skriv inn Skype-navn, telefonnummer eller e-post, og trykk deretter på Tab til du hører «Neste-knapp», og trykk deretter på Angi .

• Hvis du vil opprette en ny konto, trykker du på Tab til du hører «Opprett en Microsoft-konto», og trykk deretter på Angi . Du blir tatt gjennom prosessen for å opprette en ny konto.

4. Fokuset flyttes til Passord Feltet. Skriv inn passordet, og trykk deretter på Tab til du hører «Logg på-knapp», og trykk deretter på Angi .

5. Skype kan åpne en dialogboks der du blir bedt om å velge de opprinnelige innstillingene, for eksempel profilbildet ditt, mikrofonen og kameraet. Hvis du vil gå gjennom dialogboksene, trykker du på Tab Nøkkel. Hvis du vil velge et alternativ, trykker du på Angi .

Du er nå logget på Skype. Hvis du vil logge av Skype, kan du referere til Logge av Skype i denne artikkelen.

Logg deg på Skype når du har logget av

Når du har logget på for første gang, åpnes Skype uten å be deg om å logge på neste gang, med mindre du spesifikt har valgt å logge av. Hvis du har logget av og valgt å huske kontoinnstillingene, kan du logge på med den forrige kontoen i Skype. Trykk på påloggingsskjermen på påloggingsskjermen Tab til du hører navnet på kontoen, trykker du på Angi .

Hvis du vil logge på en annen konto, trykker du på Tab til du hører «Bruk en annen konto», og trykk deretter Angi . Skriv inn Skype-navn, e-post eller telefon, trykk på Tab til du hører «Neste», og trykk deretter på Angi . Skriv inn passordet, trykk på Tab til du hører «Påloggingsknapp», og trykk deretter på Angi .

Starte Skype automatisk når du starter Windows

1. I Skype trykker du Ctrl+kommategn (,) for å åpne Innstillinger Dialogboksen. Trykk på Tab til du hører «Generelt», og trykk deretter på Angi .

2. Trykk på Tab til du hører «Start Skype automatisk».

3. Trykk Mellomrom for å endre verdien. Med NVDA hører du «På» eller «Av».

4. Hvis du vil lukke Innstillinger trykker du på Unnslippe (ESC) tast.

Foreta og svare på et anrop

1. Trykk på Tab til du hører «Folk, grupper og meldinger». Trykk Angi .

2. Skriv inn personens navn, adresse eller telefonnummer. Søket utføres mens du skriver.

3. Hvis du vil gå til listen over resultater, trykker du på Tab gjentatte ganger til du hører det første resultatet. Hvis det er flere resultater, blar du gjennom listen ved hjelp av Ned Og Up Piltastene. Skjermleseren leser opp kontaktene etter hvert som du beveger deg. Hvis du vil velge en person, trykker du på Angi .

• Når du prøver å få tilgang til resultatlisten, hører du «Inviter til Skype» hvis det ikke blir funnet noen resultater for et navn eller en adresse. Trykk Angi for å sende en invitasjon. Hvis ingen resultater blir funnet for et telefonnummer, hører du «Anropsnummer» og kan trykke Angi for å ringe.

4. Hvis du vil starte eller svare på et lydanrop, trykker du på CTRL+SKIFT+P .
    Hvis du vil starte en videosamtale eller slå video på eller av, trykker du på CTRL+SKIFT+K . Du hører «video på» eller «video av».

5. Hvis du vil legge på samtalen, trykker du på CTRL+SKIFT+H .

Chat via direktemelding

1. Trykk på Tab til du hører «Folk, grupper og meldinger». Trykk Angi .

2. Skriv inn personens navn, adresse eller telefonnummer. Søket utføres mens du skriver.

3. Hvis du vil gå til listen over resultater, trykker du på Tab gjentatte ganger til du hører det første resultatet. Hvis det er flere resultater, blar du gjennom listen ved hjelp av Ned Og Up Piltastene. Skjermleseren leser opp kontaktene etter hvert som du beveger deg.
    Hvis du vil velge en person, trykker du på Angi . Fokuset flyttes til feltet Skriv inn tekst i en melding.

4. Skriv inn meldingen, og trykk Angi for å sende den.

5. Skjermleseren leser høyt alle meldinger du mottar. Fokuset forblir i tekstinndatafeltet, slik at du kan skrive og sende flere meldinger.

Logge av Skype

1. Trykk på ALT+F for å åpne Fil-menyen, og trykk deretter S for å logge av.

2. Du hører «Husker du konto- og programinnstillinger på denne enheten? dialogboks". Hvis du vil velge om Du vil at Skype skal huske konto- og programinnstillingene når du logger av, trykker du på Tab til du hører «Ja-knapp» eller «Nei-knapp», velger du den du vil bruke, og trykker deretter på Angi .

Teknisk støtte for kunder med funksjonshemninger

Microsoft ønsker å gi den beste mulige opplevelsen for alle kundene våre. Hvis du har en funksjonshemning eller spørsmål relatert til tilgjengelighet, kan du kontakte Microsoft Disability Answer Desk for teknisk assistanse. Støtteteamet for Disability Answer Desk er opplært i bruk av mange populære hjelpeteknologier og kan tilby hjelp på engelsk, spansk, fransk og amerikansk tegnspråk. Gå til nettstedet for Microsoft Disability Answer Desk for å finne kontaktdetaljene for området ditt.

Hvis du er en offentlig bruker, kommersiell bruker eller bedriftsbruker, kan du kontakte answer desk for bedriftshemming .