Bruke en skjermleser til å kjøpe Skype-kreditt i Skype for Windows

Skjermleserinnhold Denne artikkelen er også tilgjengelig for:

Skype for Mac

Skype for Mobile

Denne artikkelen gjelder for personer med synshemninger som bruker et skjermleserprogram med Skype, og som er en del av skype-innholdssettet for tilgjengelighet . Hvis du vil ha mer generell hjelp, kan du gå til Skype Kundestøtte.

Bruk tastaturet og en skjermleser, for eksempel NVDA, til å kjøpe Skype-kreditt i Skype for Windows.

Skype Credit er en enkel måte å betale for Skype-funksjoner som ikke er gratis. Du kan bruke den til å ringe til mobiltelefoner og fasttelefoner og sende SMS-tekstmeldinger. Du kan også bruke Skype-kreditten til å kjøpe Skype-produkter som abonnementer og Skype-numre.

Når Skype-kreditten går tom, kan du ganske enkelt kjøpe mer, uten å forplikte deg til et månedlig abonnement. Informasjonen i denne artikkelen er for bruk med den nyeste versjonen av Skype. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til Hvordan oppdatere Skype?

Obs!:

Kjøp Skype-kredit

1. I hovedvisningen i Skype trykker du TAB-tasten til du hører «Bruk numerisk tastatur», og deretter trykker du enter .

2. Trykk tab-tasten til du hører «Skype til Telefon», og trykk deretter ENTER .

3. Skype til telefon-siden åpnes. Trykk på TAB flere ganger for å flytte nedover på siden. Du hører de tilgjengelige alternativene.

Obs! Hvis du har kjøpt Skype-kreditt før, har du muligheten til å aktivere automatisk påfylling og legge til kredit på USD 5,00 i tillegg til de anbefalte abonnementsalternativene.

4. Trykk tab-tasten til du hører «Fortsett» for kjøpsalternativet du vil bruke, og trykk deretter ENTER .

5. Hvis dette er første gang du kjøper et Skype-produkt, åpnes siden for faktureringsdetaljene i nettleseren. Trykk tab-tasten for å gå gjennom tekstfeltene i skjemaet, og skriv inn den nødvendige informasjonen.

6. Når du er ferdig, trykker du tab-tasten til du hører «Lagre», og deretter trykker du enter.

7. Siden Kontroller bestillingen og betalingen åpnes. Trykk tab-tasten til du hører betalingsmåten du vil bruke, og trykk deretter ENTER .

8. Trykk tab-tasten for å navigere i tekstfeltene for den valgte betalingsmåten, og skriv inn den nødvendige informasjonen.

9. Når du er ferdig, trykker du tab-tasten til du hører «Betal nå», og deretter trykker du enter .

Teknisk støtte for kunder med funksjonshemninger

Microsoft ønsker å gi den beste mulige opplevelsen for alle kundene våre. Hvis du har en funksjonshemning eller spørsmål relatert til tilgjengelighet, kan du kontakte Microsoft Disability Answer Desk for teknisk hjelp. Støtteteamet for Disability Answer Desk er opplært i bruk av mange populære hjelpeteknologier og kan tilby hjelp på engelsk, spansk, fransk og amerikansk tegnspråk. Gå til nettstedet for Microsoft Disability Answer Desk for å finne kontaktdetaljene for området ditt.

Hvis du er en offentlig, kommersiell eller bedriftsbruker, kan du kontakte enterprise Disability Answer Desk .