Hva er Møt Nå og hvordan bruker jeg det i Skype?

Med Møt Nå i Skype kan du enkelt opprette et samarbeidsområde, og invitere Skype-kontakter og-venner eller familie som ikke er på Skype Deltakerne kan deretter enkelt bli med i møter uansett om de har en konto eller ikke.

Hvordan opprette en Meet Now-samtale i Skype?
Det er like enkelt å starte samtalen som å logge på Skype og velge Møt nå Start samtale-knappen Knappen. Derfra har du muligheten til å Vær vert for et møte Eller Bli med i et møte . Som vert kan du Gi navn til møtet og legger til en personlig møtetittel . Deretter får du en møtekobling og alternativet for å Legge til Skype-kontakter . Når du er klar, velger du Start møte Knappen. Du kan også opprette en videosamtale direkte fra nettet .

Merk : Hvis du ombestemmer deg i Skype for stasjonære enheter om å opprette et nytt Møt nå-møte, kan du velge Forlate for å avlyse det nye møtet.
Møt nå opprette møte for skrivebord og mobil

Gi navn til Møt nå-samtalen. hvordan kan jeg tilpasse samtalen?
Du kan navngi møtet i Skriv inn et møtenavn og oppdatere møteavataren med et Møt nå -knappen, en Uttrykksikon A Klistremerke , eller last opp et bilde. Hvis du velger en Møt nå eller Uttrykksikon , kan du også velge en annen bakgrunnsfarge. Merk av for å bekrefte valget. Når du begynner å skrive inn et anropsnavn, kan du velge fra en liste over foreslåtte titler eller gjøre det til noe helt eget. Når du er ferdig, merker du av på nytt, så er du klar til å sette i gang samtalen.

Hvordan bli med i en samtale med Møt nå-invitasjonen?
Du kan bruke vår unike Møt nå-kobling for å bli med i en samtale i Skype ved å velge Møt nå , limer du inn koblingen eller koden i Møtekobling eller -kode - og deretter velge Delta . I tillegg kan du lime inn Møt nå-koblingen i søkefeltet i Skype for raskt å bli med i møtet. Møt nå-koblingen åpner også den installerte Skype-appen på alle enheter. Selv om du ikke er logget på, kan du bli med i samtalen eller på chatten som gjest. Hvis du ikke har Skype installert på datamaskinen, åpner vi Skype for deg på nettet. Våre støttede nettlesere for Meet Now er Microsoft Edge, den nyeste versjonen av Chrome og Safari. Du kan installere Skype på enheten i tillegg.

Møt nå bli med i møtet på skrivebordet og på mobil Hvis du ikke kan eller ikke vil tillate tilgang til mikrofonen og kameraet, kan du også bli med i en samtale bare for å lytte (ved hjelp av Skype for nettlesere bare). Velg Møt nå-koblingen, og velg deretter Blokk Eller Ikke tillat hvis Skype ber om tillatelse til å bruke kameraet og mikrofonen. Velg deretter Fortsett uten lyd- eller videoknapp for å bli med i samtalen. Vær oppmerksom på at de andre deltakerne ikke hører deg eller ser videoen, men du vises i deltakerlisten og kan bruke chat.

Hvordan begrense hvem som kan bli med i Møt nå-møtet?
Når du oppretter et Møt nå-møte, kan alle med en kobling til møtet som standard bli med i chatten eller samtalen. Hvis du foretrekker å begrense tilgangen til møtet, kan du deaktivere Tillat sammenføyning via kobling . Hvis deaktivert, kan ikke deltakerne bli med i møtet med mindre de legges til manuelt. Du kan snu Tillat sammenføyning via kobling av eller på fra møteprofilen ved å velge møtenavnet øverst i chatten eller fra Del kobling under en samtale.

Hva kan jeg gjøre under en Møt nå-samtale?

Møt nå-anropskontroller Under en samtale kan du:
A - Åpne nylige chatter.
B - Bytt visninger.
C – Vis deltakere i samtalen.
D – Dele Møt nå-koblingen eller slå Tillat sammenføyning via kobling av eller på.
E - Start innspillingen av samtalen.
F – Vis fullstendig liste over deltakere.
G - Demp eller opphev dempingen av mikrofonen.
H – Slå video på eller av.
I - Avslutt samtalen.
J - Åpne samtalen.
K - Send en reaksjon på samtalen.
L -Vise Mer Alternativer.

Får jeg fortsatt tilgang til Møt nå-chatten etter samtalen?
Møt nå-koblingen er tilgjengelig når du trenger den. Vi beholder anropsopptakene dine i opptil 30 dager, og medier som deles i chatten enda lenger. Møt Nå i Skype er perfekt for telefonkonferanser, nettseminarer eller jobbintervjuer.

Hva er forskjellen mellom Møt nå og Gruppechatter?

• Møt nå chatter kan raskt konfigureres og deles med andre i to enkle trinn. Imidlertid vil alle nye Møt Nå-chatter, i utgangspunktet, ha samme tittel og profilbilde. Velg Chat-topptekst i møtet, og velg Redigere Rediger tekst-knapp for å gi den et nytt navn og legge til et profilbilde.

• Gruppechatter tilpasses fra starten av etter at et gruppenavn kreves, og du må først velge deltakere før du oppretter det.

Hvordan bruke Møt nå fra Windows 10 oppgavelinjen eller Outlook.com?
Mer informasjon om slik bruker du Skype's Meet Now fra oppgavelinjen Windows 10 eller Outlook.com .

Er du klar til å lære mer?
Prøv Skype uten en Skype-konto
Hvordan installere Skype?
Hvordan finne nye kontakter i Skype?
Hvordan sende en direktemelding?
Hvordan endre Skype-innstillingene mine?