Hvordan sjekker jeg saldo og kjøpshistorikk på Skype-kontoen min?

Du kan sjekke saldo for Skype-kredit og kjøpshistorikk direkte fra Skype-profilen din. Før du begynner, må du kontrollere at du er logget på riktig Skype-konto .

Hva vil du gjøre?

Skype for Windows, Mac, Linux, iOS og Android 6.0 +

1. Logg på Skype-kontoen din

2. Velg profilbilde .

3. Skype-kredittsaldoen vises under Skype til Telefon .

Android 4.0.4 – 5.1

1. Trykk på Menyen menyknapp Knappen.

2. Trykk Min profil for å vise Skype Credit-saldoen.

Slik ser du kjøpshistorikken din:

1. Logg deg på kontoen din .

2. Klikk på Kjøpshistorikk for å vise aktive abonnementer.

Merk: Hvis du er på en iPhone eller iPad og ikke finner produktet du vil kjøpe, må du kanskje fjerne loggen og informasjonskapslene på enheten, og logg på igjen.

Hvilke detaljer vises i kjøpshistorikken min?

• Kjøpt av – som har gjort bestillingen (dette blir Skype-navnet ditt)

• Transaksjonsdato – datoen og klokkeslettet da ordren ble utført

• Betalingsmåte – hvilken betalingsmåte som ble brukt til å foreta bestillingen (for eksempel kredittkort, PayPal, Skype-kreditt)

• Status – viser om bestillingen er levert

• Elementer i denne rekkefølgen – hvilke produkter som ble kjøpt som en del av denne bestillingen

Finn ut hvordan du last ned den månedlige erklæringen .

I enkelte europeiske land kan du laste ned en mva-faktura .

Kjøp gjort ved hjelp av Skype-kreditt og visse Skype-nummer kjøp kan vises i kjøpshistorikken, men kan ikke skrives ut som en faktura.