Skype-kreditt er en praktisk og enkel måte å betale for Skype-funksjoner som ikke er gratis. Du kan bruke den til å ringe til mobiler og fasttelefoner Og send SMS-tekstmeldinger , alt på Lave priser for Skype .

Viktig: Hvis du er i India og den automatiske betalingen mislykkes, kan det skyldes nye forskrifter med virkning fra 1. oktober 2021. Mer informasjon om hva denne endringen betyr for deg .

Bruke Skype-kreditt til å kjøpe Abonnementer Og Skype-numre .*
Start kjøpsprosessen for et abonnement eller Et Skype-nummer, og følg instruksjonene. Når du må velge en betalingsmåte, velger du alternativet Skype-kreditt. Fullfør kjøpet, og totalsummen hentes fra Skype-kredittsaldoen.

Kjøpe Skype-kreditt som en gave eller sende Skype-kreditt .
Send Skype-kreditt til venner eller familie fra kontoen din ved hjelp av Send kreditt-kobling .

Aktiver automatisk påfylling for Skype-kreditt .
Dette betyr at vi vil toppe deg opp når saldoen din faller under $ 2. Du kan bruke denne funksjonen ved å gå til vår Kobling for automatisk påfylling på nettet eller Skype til Telefon i Skype-appen. Mer informasjon om automatisk påfylling .

* Du kan ikke bruke Skype-kreditten til å kjøpe Skype-produkter i Japan.
** I tillegg kan du ikke bruke Skype-kreditten til å kjøpe Skype-numre fra New Zealand.