Skype er programvare som muliggjør verdens samtaler. Millioner av enkeltpersoner og bedrifter bruker Skype til å lage gratis video Og Stemme én-til-én og gruppesamtaler Sende Direktemeldinger Og dele filer med andre personer på Skype. Du kan bruke Skype på det som fungerer best for deg – på Mobile , datamaskin eller nettbrett.

Skype er gratis å Laste ned og enkel å bruke.

Hvis du betaler litt, kan du gjøre mer – for eksempel ringe telefoner Og send SMS . Du kan betale mens du går eller kjøpe en Abonnement , uansett hva som fungerer for deg. Og i verden av Business , betyr dette at du kan samle hele økosystemet av arbeidere, partnere og kunder for å få ting gjort.

Prøv Skype i dag, og begynn å legge til venner, familie og kolleger. De vil ikke være vanskelige å finne; hundrevis av millioner mennesker bruker allerede Skype til å gjøre alle slags ting sammen.