En bankoverføring er en av mange måter du kan betale for Skype-produkter og -funksjoner. Følgende vanlige spørsmål vil hjelpe deg med å forstå hva bankoverføringer er og hvordan de fungerer.

Hva er en bankoverføring?

En bankoverføring, også kjent som en bankoverføring, er en måte å flytte midler fra én enhet til en annen, for eksempel når banken sender betaling til Skype. Det finnes to hovedtyper for bankoverføring:

• Engangs bankoverføringer, der du foretar en bestilling på Skype-nettstedet og leveres med all nødvendig bankinformasjon for å fullføre betalingen i banken (personlig, per post eller via telefon). Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du betaler via engangsbankoverføring, kan du se Hvordan betale med engangs bankoverføring?

• Bankoverføringer på nettet, der du foretar en bestilling på Skype-nettstedet og blir automatisk omdirigert til bankens nettsted for å fullføre betalingen. Disse metodene støttes bare lokalt (innenfor ett land).

En bankoverføring er en universelt tilgjengelig betalingsmåte, men det er ingen standard prosedyre for alle banker. Selv banker innenfor samme land eller territorium kan ha forskjellige prosedyrer for håndtering av en bankoverføring betaling.

Vær oppmerksom på at når betalingen av en bankoverføring er gjort, kan ikke Skype reversere den før betalingen er fullført og bestillingen er levert.

Vil jeg pådra meg noen avgifter?

Banken din kan belaste deg et behandlingsgebyr i tillegg til beløpet som sendes til Skype for å betale for bestillingen. Skype kan ikke refundere deg for bankpålagte behandlingsgebyrer.

Hvis banken din pålegger et gebyr eller ikke kan fullføre transaksjonen, bør du vurdere et alternativ Betalingsmåte .

Kan jeg overføre en bank i landet mitt?

Hvis du vil finne ut om bankoverføring er tilgjengelig som en betalingsmåte i ditt land, kan du gå til betalingsmåter Siden.

Hvor lang tid tar en bankoverføring?

Tiden det tar for betalingen å fjerne og bestillingen som skal leveres, avhenger av banksystemet og landet der betalingen foretas. Som en retningslinje:

• For vanlige bankoverføringer, der du må fullføre betalingen i banken, bør betalingen fjernes innen 3-7 virkedager.

• For bankoverføringer på nettet, der du fullfører betalingen ved hjelp av bankens nettsted, bør betalingen fjernes innen to virkedager. I sjeldne tilfeller kan det ta opptil fire virkedager.