Kan jeg kjøre flere Skype-kontoer samtidig?

Du kan kjøre flere Skype-kontoer samtidig hvis det er en du bruker bare for arbeid, og en annen for venner og familie. Selv om det ikke er mulig å kjøre mer enn én forekomst av Skype på samme enhet samtidig, finnes det fortsatt flere måter du kan få tilgang til mer enn én konto om gangen:

• Bruke flere enheter : Logg på jobbkontoen på PC-en, og den personlige kontoen din på telefonen, for eksempel.

• Bruk Skype for nettlesere : Du trenger bare en støttet nettleser og fungerende Internett-tilkobling, og du kan være logget på Skype for nett samtidig som du bruker skrivebordsversjonen eller mobilversjonen.