Hjelp for Skype

    Alle produkter
    • Hva er en Skype-nummer?

      En Skype-nummer er et ekstra telefonnummer som er knyttet til din Skype-konto, slik at du kan svare på innkommende oppringinger på Skype-app hvor som helst....

    • Hvorfor jeg ikke mottar kall til Min Skype-nummer?

      Hvis du ikke får samtaler til Skype-nummer, kontroller at Skype kjører, og du er logget på. Hvis du ikke er logget på Skype, samtalen skal enten ringe opptatt...

    Ingen ringing til nødnumre fra Skype
    Skype er ikke en erstatning for telefonen din og kan ikke brukes til nødanrop