Hjelp for Skype

    Skype for iPad
    • Hvordan administrerer jeg Skype varsler?

      Slå Skype meldinger eller... på Android: Trykk på menyikonet (tre loddrette linjer), trykk Innstillinger> varsler, så trykk varsler for å slå dem på eller...

    • Hvordan slår jeg av Skype i Outlook.com?

      Skype er fullstendig integrert med Outlook.com og kan ikke deaktiveres. Vi har fått tilbakemeldinger at folk ønsker muligheten til å slå av Skype, og vi...

    Ingen ringing til nødnumre fra Skype
    Skype er ikke en erstatning for telefonen din og kan ikke brukes til nødanrop