Hjelp for Skype

    Skype for iPhone
    • Dele til Skype fra iOS-enhet

      Du kan dele bilder og webområder med vennene dine på Skype direkte fra enheten ved å aktivere deling i iOS for Skype.Her er fremgangsmåten for å aktivere...

    • Skype-fildeling: filtyper, -størrelser og tidsgrenser

      Du kan sende, motta og se alle filtyper i Skype, men det er begrensninger på hvor store filer du kan sende. Enkelte filtyper kan kreve separat programvare eller...

    Ingen ringing til nødnumre fra Skype
    Skype er ikke en erstatning for telefonen din og kan ikke brukes til nødanrop