Hjelp for Skype

    Skype for nettlesere
    • Navigere i Skype for Web og Outlook.com

      Skype for Web er nå tilgjengelig for alle brukere i alle land. Hvis du er her fordi du er på Skype for Web, takker vi for at du hjelper oss å teste det nye...

    • Hva er Mojis?

      Mojis er korte videoklipp du kan bruke til å uttrykke deg selv i direktemeldinger – de gangene når ord eller uttrykksikoner bare ikke er nok. Vi har handpicked...

    Ingen ringing til nødnumre fra Skype
    Skype er ikke en erstatning for telefonen din og kan ikke brukes til nødanrop