Hjelp for Skype

    Skype for nettlesere
    • Hva er Mojis i Skype?

      Mojis er korte videoklipp du kan bruke til å uttrykke deg selv i direktemeldinger – de gangene når ord eller uttrykksikoner bare ikke er nok. Vi har handpicked...

    • Navigere i Skype for Web og Outlook.com

      Skype for Web er nå tilgjengelig for alle brukere i alle land. Hvis du er her fordi du er på Skype for Web, takker vi for at du hjelper oss å teste det nye...

    Ingen ringing til nødnumre fra Skype
    Skype er ikke en erstatning for telefonen din og kan ikke brukes til nødanrop