Hjelp for Skype

    Skype for nettlesere
    • Feilsøke Penger via PayPal

      Hvorfor viser pengeoverføringen Klar for henting i PayPal?Pengeoverføringer kan vises som Klar for henting hvis mottakeren ikke har hentet overføringen din...

    • Hva er Penger og hvordan bruker jeg det i Skype?

      Med Penger kan du overføre penger, via PayPal, til venner og familie på Skype.Hva trenger jeg for å bruke Penger i Skype?Du trenger en Microsoft-konto og en...

    Ingen ringing til nødnumre fra Skype
    Skype er ikke en erstatning for telefonen din og kan ikke brukes til nødanrop