Gå til hovedinnhold

Hjelp for Skype

    Skype for nettlesere
    • Hva er Penger og hvordan bruker jeg det i Skype?

      Med Penger kan du overføre penger, via PayPal, til venner og familie på Skype.Hva trenger jeg for å bruke Penger i Skype?Du trenger en Microsoft-konto og en...

    • Feilsøke Penger via PayPal

      Hvorfor viser pengeoverføringen Klar for henting i PayPal?Pengeoverføringer kan vises som Klar for henting hvis mottakeren ikke har hentet overføringen din...

    Ingen ringing til nødnumre fra Skype
    Skype er ikke en erstatning for telefonen din og kan ikke brukes til nødanrop