Gå til hovedinnhold

Hjelp for Skype

    Nye Skype for Windows, Mac og Linux
    • Hva er kravene for å få et Skype-nummer i Tyskland?

      Når du ber om et Skype-nummer i Tyskland, må du bekrefte at du er en tysk beboer i det samme området der du ønsker å kjøpe et nummer, på grunn av tyske...

    • Hva er en Skype-nummer?

      En Skype-nummer er et ekstra telefonnummer som er knyttet til din Skype-konto, slik at du kan svare på innkommende oppringinger på Skype-app hvor som helst....

    Ingen ringing til nødnumre fra Skype
    Skype er ikke en erstatning for telefonen din og kan ikke brukes til nødanrop