Hjelp for Skype

    Nye Skype for Windows, Mac og Linux
    • Hva er kravene for å få en Skype-nummer i Tyskland?

      På grunn av tyske bestemmelser, når du ber om en Skype-nummer i Tyskland, vil du være nødvendig å kontrollere at du er en tysk resident i det samme området der...

    • Hva er en Skype-nummer?

      En Skype-nummer er et ekstra telefonnummer som er knyttet til din Skype-konto, slik at du kan svare på innkommende oppringinger på Skype-app hvor som helst....

    Ingen ringing til nødnumre fra Skype
    Skype er ikke en erstatning for telefonen din og kan ikke brukes til nødanrop