Hjelp for Skype

    Nye Skype for Windows, Mac og Linux
    • Hva er live chat-støtte?

      Live chat kan du bruke direktemeldinger til å kontakte kundeservice via vårt nettsted.Hvis du er en Skype-kunde, kan du kontakte live chat-støtten som...

    • Feilsøking i forbindelse med Skype-abonnementer

      Kontroller følgende abonnementsdetaljer for å se Hvorfor abonnementet ditt ikke fungerer for deg: Kontroller nummeret du ringer.Kontroller at du har angitt...

    Ingen ringing til nødnumre fra Skype
    Skype er ikke en erstatning for telefonen din og kan ikke brukes til nødanrop