Hjelp for Skype

    Skype for Windows 10
    • Hvordan sender SMS fra Skype?

      Du kan sende SMS (tekstmeldinger) til mobiltelefoner fra Skype med flotte lave satser. Alt du trenger er litt Skype-kredit.Finn ut hvor mye det koster å sende...

    • Skype for Windows innsidere-mest stilte spørsmål:

      Q: Hva skjedde Skype video app og Messaging integrasjon? Hva er Skype for Windows 10?A: vi nylig utgitt Skype for Windows 10 å teste og gi oss tilbakemelding...

    Ingen ringing til nødnumre fra Skype
    Skype er ikke en erstatning for telefonen din og kan ikke brukes til nødanrop