Hjelp for Skype

    Skype for Windows 10
    • Hvordan sender SMS fra Skype?

      Du kan sende SMS (tekstmeldinger) til mobiltelefoner fra Skype med flotte lave satser. Alt du trenger er litt Skype-kredit.Finn ut hvor mye det koster å sende...

    • Skype for Windows 10 Insiders – din spørsmål:

      Spørsmål: jeg vil prøve den nye brukeropplevelsen. Hvordan logger jeg for forhåndsvisningen av Skype for Windows 10 Insiders programmet?A: alle på Windows 10...

    Ingen ringing til nødnumre fra Skype
    Skype er ikke en erstatning for telefonen din og kan ikke brukes til nødanrop