Skype-status:

Vanlig drift
Har du problemer med Skype? Si fra til oss, slik at vi kan gjøre tjenestene våre bedre.
Samtaler til mobiler og fasttelefoner
Samtaler fra Skype til vanlige telefonnumre – både mobiltelefoner og fasttelefoner.
Vanlig
Begrenset
Avbrudd
Kontaktbehandling
Kontaktbehandling dekker kontaktlisten og opplysningene om kontaktene.
Vanlig
Begrenset
Avbrudd
Direktemeldinger
Direktemeldinger er chattemeldinger som sendes mellom to eller flere Skype-brukere.
Vanlig
Begrenset
Avbrudd
Mediedeling
Mediedeling dekker alle bilder og filer som deles på Skype.
Vanlig
Begrenset
Avbrudd
Betalingssystemer
Når du kjøper Skype-kredit eller et abonnement, behandles betalingen din på en trygg måte av Skypes betalingssystemer.
Vanlig
Begrenset
Avbrudd
Skype-til-Skype-oppringning
Skype-til-Skype-samtaler omfatter taleanrop eller videosamtaler mellom to eller flere Skype-brukere.
Vanlig
Begrenset
Avbrudd
Søk
Søkefunksjonen i Skype brukes til å søke etter kontakter, grupper, roboter og chattemeldinger.
Vanlig
Begrenset
Avbrudd
Pålogging til Skype
Hvis du vil bruke Skype på enhver enhet, må du logge på ved hjelp av en Skype- eller Microsoft-konto.
Vanlig
Begrenset
Avbrudd
SMS
SMS-meldinger er tekstmeldinger som sendes fra Skype til mobiltelefoner.
Vanlig
Begrenset
Avbrudd
Skype-nummer
Et Skype-nummer er et telefonnummer som kontaktene dine kan bruke for å ringe deg, og som du kan svare på via Skype.
Vanlig
Begrenset
Avbrudd