Gå til informasjon om hendelse
Skype-status: Vanlig drift

Begrenset tjeneste for Direktemeldinger som berører flere produkter

Status
Løst
Vi har løst hendelsen og har gjenopptatt vanlig tjeneste.
Tidspunkt for oppdatering:
2/28/2019 10:16:07 PM ved Brandon
Starttidspunkt:
2/27/2019 10:30:47 PM
Sluttidspunkt:
2/28/2019 10:00:12 PM
Berørte tjenester: Direktemeldinger
Berørte produkter: Skype for Android, Skype for iPad, Skype for iPhone, Skype for Linux, Skype Lite, Skype for Mac, Skype for Windows 10, Skype for nettlesere, Skype for Windows-skrivebordet, Skype for Xbox One
Beskrivelse
Noen brukere kan kanskje oppleve problemer med direktemeldinger (chat). Det kan være forsinkelser ved sending eller synkronisering av meldinger.
Tilleggsinformasjon
Some instant messages may fail when messages contain a URL.