Gå til informasjon om hendelse
Skype-status: Vanlig drift

Begrenset tjeneste for Pålogging til Skype som berører Nye Skype for Windows, Mac og Linux

Status
Løst
Vi har løst hendelsen og har gjenopptatt vanlig tjeneste.
Tidspunkt for oppdatering:
11/14/2017 9:52:37 AM ved Leonas
Starttidspunkt:
11/8/2017 8:35:00 PM
Sluttidspunkt:
11/14/2017 6:00:00 PM
Berørte tjenester: Pålogging til Skype
Berørte produkter: Nye Skype for Windows, Mac og Linux
Beskrivelse
Noen brukere kan kanskje oppleve problemer når de logger på Skype. Det kan være feilmeldinger om tilkoblingsproblemer eller feil legitimasjon.
Tilleggsinformasjon
Some customers reported a crash when trying to launch the new Skype on Windows. A fix has been released for Skype on Windows. Please follow this link to get the latest version with contains a fix for the crash: https://skype.com/get-skype