Gå til informasjon om hendelse
Skype-status: Vanlig drift

Begrenset tjeneste for Skype-nummer i Storbritannia

Status
Løst
Vi har løst hendelsen og har gjenopptatt vanlig tjeneste.
Tidspunkt for oppdatering:
12/1/2017 8:31:06 PM ved Jagadish
Starttidspunkt:
12/1/2017 3:30:00 PM
Sluttidspunkt:
12/1/2017 9:53:00 PM
Berørte tjenester: Skype-nummer
Berørte land/områder: Storbritannia
Beskrivelse
Noen brukere kan kanskje oppleve problemer med å motta samtaler på Skype-numrene sine. Samtaler kan kanskje ikke kobles til i det hele tatt, eller det kan oppstå uventede samtaleavbrudd.
Tilleggsinformasjon
An issue with Public Switched Telephone network partner is causing calls to UK based Skype numbers to drop after ringing once. We apologize for the inconvenience, we have worked with our partner and have resolved it.