Gå til informasjon om hendelse
Skype-status: Vanlig drift

Begrenset tjeneste for Skype-til-Skype-oppringning som berører Skype Professional-konto i Europa

Status
Løst
Vi har løst hendelsen og har gjenopptatt vanlig tjeneste.
Tidspunkt for oppdatering:
12/24/2018 11:02:50 PM ved Sheldon
Starttidspunkt:
12/24/2018 1:10:22 PM
Sluttidspunkt:
12/24/2018 10:52:56 PM
Berørte tjenester: Skype-til-Skype-oppringning
Berørte produkter: Skype Professional-konto
Berørte land/områder: Europa
Beskrivelse
Noen brukere kan kanskje oppleve problemer når de ringer til kontaktene sine via Skype. Uventede samtaleavbrudd kan også oppstå.
Tilleggsinformasjon
Impact is specific to customers using Skype Connect. Some Skype Connect users are unable to register their PBX. Additionally affected users may be unable to make or receive calls.