Pomoc Windows Desktop

Co to jest Skype formant sieci Web?

Skype formant sieci web jest szybki sposób odwiedzających stronę internetową komunikować się bezpośrednio z przedstawicielem firmy w czasie rzeczywistym prawo na stronie internetowej firmy. To okno Czat na swojej stronie internetowej i jest bardzo szybki i prosty. Właścicielem strony decyduje, kto jest na drugim końcu czatu - właściciel może być sobą, ktoś z ich działalności, lub nawet bot, który zapewnia inteligentne odpowiedzi na pytania.


Dostać Skype formant sieci Web dla witryny.

Jeśli jesteś zalogowany na Skype for Web, następnie Ci zostanie automatycznie zalogowany Skype formant sieci Web. Jeśli jesteś zalogowany na Skype sieci Web kontroli następnie również wylogowania Skype for Web.

No, ale jeśli masz konto Skype i zalogowano się za pomocą Skype istniejącą nazwę lub numer konta Microsoft, będzie Zobacz Skype sieci Web kontroli rozmów między wszystkich klientów Skype na wszystkich Twoich urządzeniach.

Możesz wysłać wiadomości, zdjęcia i pliki. Rzeczy trzymamy proste, więc nie można jeszcze wysyłać emotikony.

Aby wysłać załączniki, wybierz ikonę załącznika, a następnie wybierz plik do wysłania.

Avatar użytkownika Skype jest koło podczas boty i firmy avatary są sześciokątów.

Tak. Zaloguj się do Skype na dowolnym urządzeniu lub w aplikacji wyświetlenie historii konwersacji z Skype sieci Web kontroli wiadomości.

Ostatnie 30 dni historii konwersacji jest zawsze przechowywane w chmurze, choć rozmowy Gości użytkownika są widoczne tylko przez 24 godziny. Jeśli chcesz zachować swoje konwersacje dłużej lub zapisać je na dysku twardym, trzeba będzie zalogować się na Windows desktop lub Mac. Po skonfigurowaniu opcji historia, ustawienia będą synchronizować i utrzymywały inne urządzenia.

  • na Mac: Przejdź do Skype > Preferencje > prywatność. Następnie użyj rozwijanej zapisać historię czatu , aby określić, jak długo komunikaty powinny być przechowywane.
  • na Windows desktop: Przejdź do menu Narzędzia > Opcje > IM & SMS > Pokaż opcje zaawansowane. Następnie użyj rozwijanej zachować historię aby określić, jak długo komunikaty powinny być przechowywane.

Wybierz znak w przycisk przed rozpoczęciem rozmowy. Osoby lub bot, rozmawiasz z będą automatycznie dodawane do Twoich kontaktów.

Wywołania nie są jeszcze obsługiwane.

Wyloguj się z Skype sieci Web kontroli wybierając swoją nazwę na początku rozmowy, a następnie wybierając przycisk Wyloguj się . Nadal będziesz w stanie wiadomości błyskawicznych, ale te wiadomości nie będą widoczne w innych klientów Skype i nie są zapisywane.


Gotowy dowiedzieć się więcej?
Ochrona bezpieczeństwa w trybie online, zabezpieczeń i prywatności

Czy ten artykuł okazał się pomocny?

Tak Nie

Poinformuj nas, dlaczego nasza pomoc była niewystarczająca

Ważne : Nie wprowadzaj w powyższym polu informacji osobistych (takich jak nazwa użytkownika Skype'a, adres e-mail, nazwa konta Microsoft, hasło, nazwisko lub numer telefonu).
tłumaczenie maszynowe

WAŻNE: Ten artykuł został przetłumaczony przez oprogramowanie do tłumaczenia maszynowego (tłumaczenie automatyczne), a nie przez człowieka. Więcej informacji można znaleźć w tym artykule. Skype używa tłumaczeń maszynowych, by udostępniać artykuły pomocy technicznej w większej liczbie języków. Artykuły tłumaczone maszynowo mogą jednak zawierać błędy składniowe lub gramatyczne podobne do tych, jakie popełniają cudzoziemcy. Skype nie ponosi odpowiedzialności za wszelkie niedokładności, błędy czy szkody spowodowane błędnym tłumaczeniem zawartości lub jej wykorzystaniem przez naszych klientów.

Zobacz oryginalny tekst w języku angielskim: FA34704